Prodloužený nájem!

Vážení návštěvníci těchto stránek a současní i budoucí nájemci hrobových míst.  Máme pro vás všechny dobrou správu, která je samozřejmě dobrou i pro nás.

 

 

Město Kutná Hora, které je vlastníkem pozemků na nichž se náš zvířecí hřbitov nachází a na které by mám v příštím roce vypršela patnáctiletá nájemní smlouva nás podpořilo a  podařilo se tak vyjednat její prodloužení o 20 let.   Pozemek máme tedy pronajatý do konce roku 2044 za stejných podmínek.  Další dobrou zprávou je i fakt, že nedošlo ze strany města k  navýšení ceny pronájmu ani o inflaci a tudíž i přes vyšší ostatní náklady, nedojde v dohledné době k navýšení cen za naše služby.  Věříme že tyto zprávy vás potěší stejně jako potěšili nás a  nadále budete využívat naše služby s větší jistotou a spokojeností.   Děkujeme tímto vedení města za vstřícnost, zvláště pak panu starostovi Lukášovi Seifertovi.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je Tomáš Klail. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.