5. výročí hřbitova slavil celý spolek Denemark

Na přelomu dubna a května se zvířecí hřbitov, který provozuje náš spolek, se dožil už pěti let a bylo tedy potřeba toto kulaté výročí nějak připomenout a oslavit. Rozhodli jsme se, že uděláme 1. května „den otevřených dveří“ a navečer toto výročí oslavíme s členy Denemarku. Byla také možnost se přijít v odpoledních hodinách na hřbitov podívat, zeptat se a okouknout, jak hřbitov vypadá.
Lidí nakonec moc nepřišlo, a tak členové sdružení poseděli u ohniště a v klidu, po několika úspěšných akcích pro veřejnost, si popovídali. Martin i Tomáš, který teď z větší části hřbitov provozuje místo Martina,  dostali ke kulatému výročí malé dárečky a stylové dorty. Dámy totiž napekly tématické dobroty (nechyběly věnečky, rakvičky), k pití byl Fernet (lak na rakve) a podařilo se nám tak alespoň na chvíli pobavit na místě, kde na to obvykle moc prostoru a nálady není. Potom jsme se rozjeli do svých domovů s pocitem, že zvířecí hřbitov má smysl a je důležité, aby vydržel ještě dalších spoustu let.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je . Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.