Aktualizace kontaktů, informace

Mnoho lidí, kteří volají kvůli pohřbu, se nás ptají, jak to probíhá. Začíná to právě tím, že zavoláte a dohodneme se na nějaký oběma stranám nejbližší vyhovující termín pohřbu. Většinou to bývá hned ten den nebo den následující. Posečkat nebo se dohodnout dopředu lze pouze v případě, že plánujete svého mazlíčka uspat z důvodu neřešitelných zdravotních problémů nebo když je už umístěn v chladícím boxu na veterinární ordinaci. Pro větší zvířata máme hroby připravené dopředu, abychom mohli v podstatě vyhovět okamžitě. Menší zvířata pohřbíváme samostatně. Mazlíčky lze umístit do země v papírové nebo dřevěné rakvičce, většinou jsou však zvířata zabalena v jejich oblíbené dece nebo pelíšku. Přidány jsou jim do hrobu hračky, obojek, vodítko a pamlsky. Zakázáno je zvíře pohřbívat v igelitových nebo jiných netlejících materiálech. Na našem hřbitově pohřbíváme i během zimy.
Aktuálně od nového roku lze volat na dvě telefonní čísla. Z důvodu velké vytíženosti hlavního správce hřbitova Martina Starého (777833423) lze volat i kolegovi Tomáši Klailovi (606839945). Určitě se domluvíte na tom, aby váš mazlíček mohl v klidu a pokoji odpočívat na našem hřbitově. 

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality a jeho autorem je . Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.